Fineasity

Redovisning

Redovisning utifrån era behovRedovisning kan för många företagare förknippas med något nödvändigt ont som bara måste göras och tar tiden från kärnverksamheten. Med oss som er partner inom redovisning och ekonomihantering kan du frigöra tid och resurser som kan användas till annat. Hur vi jobbar med redovisning

Frågan är hur mycket tid ni vill få över till annat? Fineasity erbjuder vi en omfattande palett av olika redovisningstjänster, allt ifrån uppstart av bolag till att avsluta och sälja bolag och allt däremellan så som att upprätta en deklaration, årsredovisning till att sköta all löpande bokföring.

Vi jobbar alltid i nära kontakt med er och strävar alltid att bygga en långsiktig relation, helst hela företagets livslängd. På så sätt lär vi känna din verksamhet på djupet, det blir mindre krångel och dumma frågor som ni redan förklarat hundra gånger. Allt för att hålla det effektivt och prisvärt för er.

Vi tar gärna tag i den samlade redovisningen, i alla fall dem bitarna ni inte vill ta på dig själv. Vi förenklar för er, ni kan lägga tid och lust där ni gör bäst nytta och samtidigt sova gott på natten och veta att allt är i sin ordning. Ert fokus hamnar istället på kärnverksamheten.
Våra medarbetare förstår också att företag utvecklas och att dina behov idag kanske inte är desamma som imorgon. Därför står flexibilitet i centrum av vårt arbetssätt. Vårt team av experter är alltid redo att anpassa våra tjänster för att matcha ditt företags unika förändringar och tillväxt.

Eftersom vi arbetar digitalt kan vi anpassa oss efter er och tjänsterna kan utföras både i våra egna lokaler som hos ute hos er. Tillsammans med er kan vi skräddarsy den bästa lösningen.

Vad kostar det?

Funderar ni över arvodet? Hos oss behöver ni inte fundera – det blir inga överraskningar i fakturan.  Scrolla upp och räkna ut vad kostar just ert företag.

Exempel på tjänster som vi erbjuder:Löpande Bokföring
Bokslut
Årsredovisning
Kundfakturering
Lönehantering
Moms- och skattedeklarationer
Leverantörsfakturahantering
Månadsrapportering
Redovisningstjänster
Ekonomistyrning
Koncernredovisning
Likviditetsprognoser och budgetprocesser
Hjälp med uppstart


Hör av dig till oss så ordnar vi ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera mer!