En fullservicebyrå med ett brinnande engagemangVi är en fullservicebyrå med ett brinnande engagemang för våra kunders affärer och hittar lösningar som passar er verksamhet snarare än att leta fel. Alla samarbeten börjar med en nulägesanalys för att vi tillsammans ska kunna identifiera nästa steg och behov i er företagsresa. Låt Fineasity lösa era behov vare sig det är en auktoriserad revisor, redovisningskonsult eller skatterådgivare. De flesta revisorer ser tre problem för varje lösning medan Fineasity ser tre lösningar för varje problem. Vår vision är att förenkla för företagare – Financials made easy


Vår filosofi

Vi tror på ett transparent arbetssätt. Som rådgivare för hundratals organisationer har vi införskaffat oss en bred och djup kunskapsbas. Med den ryggsäcken har vi också insett hur stor nytta det kan göra att dela med sig av råd och synpunkter. Med oss får du därför ett enormt mervärde i våra tjänster, vare sig det handlar om revision, redovisning eller skatt. 

En tydlig prissättning

Ett led i att vara transparent är att jobba öppet med prissättningen. Vårt mål är att kunna sätta rätt pris på tjänsterna och vara tydliga. Ingen mår bra av hemlighetsmakeri och plötsliga fakturor. Därför erbjuder vi redan från början en öppen och transparent prissättning som med tiden anpassas för varje kunds unika behov.

En kultur med individen i fokus

Hos oss är varje person i fokus. Vi tror på att lyfta varje individs unika egenskaper för att hålla en trivsam arbetsmiljö och därför är vår ambition att alla ska kunna vara sig själva på arbetsplatsen. Vad innebär det? 

Ingen långlivad tradition med klädkod – vissa bär slips och andra gillar t-shirts. På Fineasity kommer vi som vi är för att kunna trivas. 
En bred skara personligheter – En del är extroverta och andra introverta. Genom att jobba med empowerment och uppmuntra att få vara sig själv skapar vi en härlig gruppdynamik där ideér frodas och leveranser är på topp.

Ett arbetstempo som passar livet – kalla det work-life-balance eller varför inte sunt förnuft? För oss finns det bara ett sätt att arbeta på och det är hållbart. Därför har vi alla en ömsesidig respekt för hur privatlivet påverkar arbetslivet och vice versa.

Hur vi jobbar 

Våra medarbetare är insatta i marknadens vanligaste ekonomisystem och kan därför snabbt och smärtfritt komma in i er verksamhet. Vi håller ett digitalt arbetssätt och jobbar med transparent prissättning, allt för att underlätta och skapa ett effektivt samarbete.

I våra redovisningstjänster är ambitionen att hålla er löpande uppdaterade på hur verksamheten går, exempelvis om kapitalbindingen sticker iväg, om projekten går som de ska, om likviditeten är var den ska vara, med mera. 
Revisionen håller en hög kvalitet samtidigt som den är enkel för er. Ett färdigt bokslut är vad som krävs för att vi ska kunna sätta igång och revisionsråden får du längs vägen.

Medarbetarna på Fineasity har ett brett nätverk med tillgång till Sveriges ledande experter inom området, vare sig det handlar om bolagsskatt eller privatbeskattning (3:12-regler bland annat).

Våra medarbetare
Ben Heidari
Grundare, Partner & Auktoriserad revisor, medlem i FAR 

ben.heidari@fineasity.se
0736-27 10 84

"Älskar att se förbättringar i organisationer och hos människor. Brinner för effektivisering och drivs av min nyfikenhet."
Gabriel Bjurek
Partner & Auktoriserad revisor

gabriel.bjurek@fineasity.se
0735-82 52 10

"Min passion är att hitta de enklaste lösningarna på de svåraste problemen. Inspireras av att kunna bidra till medarbetares utveckling och kunders framgång.”Frank Bjuvling
Auktoriserad redovisningskonsult 

frank.bjuvling@fineasity.se
0766-97 26 11

"Med min skicklighet inom redovisning, skatt och rådgivning, samt ett omfattande nätverk i Halland och Göteborgsområdet, är jag inte bara en expert inom branschen, utan en kraft att räkna med när det kommer till att identifiera förbättringsmöjligheter i processer, riskhantering och juridiska frågor. Jag är en förespråkare för framsteg och framgång för företag i alla storlekar och branscher."


Nalan Bela
Kontorschef & Redovisningskonsult

nalan.bela@fineasity.se
0700-92 04 75

"Med mig som redovisningskonsult handlar inte ekonomi bara om att summera siffror, det handlar även om att addera ärlighet till varje ekvation, multiplicera ambition för framsteg  och dividera glädje för att skapa en positiv summa för både dig som företagare och mig som konsult."
Anette Runestam
Redovisningskonsult

anette.runestam@fineasity.se
0346-75 13 34

"Ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar utmaningar. Har mångårig erfarenhet av administration."
Anna Nilsson
Redovisningskonsult

anna.nilsson@fineasity.se
0721-44 04 55

"Med ett stort driv vill jag hjälpa er att nå nya höjder genom nytänk och brinnande intresse för människor och deras företag."

  


Axel Hammarén
Redovisningskonsult

axel.hammaren@fineasity.se
0765-29 58 27

"Älskar utmaningar och löser problem med struktur, flexibilitet och inte minst med ett leende på läpparna - oavsett om det är på jobbet, i ett kallbad eller en maratonsatsning. Som konsult är jag tillgänglig, kompetent och effektiviserar mer än gärna!"
Daniela Nikolic
Redovisningskonsult

daniela.nikolic@fineasity.se
0769- 00 33 00

"Serviceinriktad och lyhörd och drivs av att skapa värde för alla våra kunder. Mångårig erfarenhet som redovisningskonsult."
  


Eva Vahl
Redovisningskonsult

eva.vahl@fineasity.se
0346-75 13 34

"Jag tycker om utmaningen i redovisningsbraschen. Jag har erfarenhet av flera olika branscher."
Gustav Westman
Revisor

gustav.westman@fineasity.se
0700-92 04 74

"Med flerårig erfarenhet inom revisionsbranschen har jag utvecklat omfattande kompetens inom olika sektorer och företagsstorlekar. Drivkraften bakom mitt arbete är djup nyfikenhet och starkt engagemang för att överträffa kunders förväntningar. Målet är att skapa starka och långsiktiga relationer samt bidra till klienters framgång genom högkvalitativa tjänster."

  


Jens Lundholm
Revisor

jens.lundholm@fineasity.se
0768- 17 10 99

"Jag granskar företagets ekonomi med omsorg och skapar klarhet i siffrorna. Genom att säkerställa att allt står rätt till, bidrar jag till en trygg och pålitlig ekonomisk grund för företag och intressenter."
Labinot Popova
Redovisningskonsult

labinot.popova@fineasity.se
0735-59 28 40

"Jag är inte bara en redovisningskonsult, utan en flexibel problemlösare med kunden i fokus. Genom att kombinera expertis med kreativitet skapar jag skräddarsydda lösningar för din verksamhet."
Monica Budini
Redovisningskonsult

monica.budini@fineasity.se
0346-75 13 34

"Med min positiva inställning och min mångåriga erfarenhet hjälper jag dig gärna med ekonomin i ditt företag."
Nina Dimitrijevic
Revisor

nina.dimitrijevic@fineasity.se
0738-68 26 36

"Jag strävar efter att fortsätta förbättra min kompetens och hålla mig uppdaterad med de senaste utvecklingarna inom revisorsyrket och regelverket för att säkerställa att jag kan erbjuda den bästa möjliga rådgivningen och stödet till mina klienter."Peter Jönsson
Redovisningskonsult

peter.jonsson@fineasity.se
0766-97 02 47

"Redovisningskonsult som guidar dig genom det ekonomiska med optimism och hjälpsamhet. Jag har en bred erfarenhet med redovisningskunder i många olika branscher, alltifrån det marina till mera landbaserade företag."