Varför oss? 

Vår revision är så mycket mer än revisionsberättelsen.
Det börjar redan vid valet av revisor. Vi tar hand om hela omregistreringen och det enda ni behöver är att signera med ert mobila bank-ID. Inga handskrivna signaturer, väntan på snigelpost och frågor på sådant som ingen har koll på.

Vi skickar inte ut några kravlistor skrivna på ett språk som bara de långt-bort-i-stan känner till. Med oss som revisorer räcker det att ni levererar ett fullgott bokslut för att vi ska kunna sätta igång vårt arbete. Våra medarbetare är insatta i marknadens vanligaste redovisningssystem och kan oftast själva inhämta informationen som behövs.
Kontakten är löpande och året runt. Vi tror på en proaktiv kontakt och målet är att ha en tillräckligt bekväm relation för att fungera som ert bollplank kring frågor och funderingar om er verksamhet. Tillsammans kan vi lyfta fram både era möjligheter och risker och löpande hålla kontakten, inte enbart när bokslutet landar hos oss.  Det ska vara enkelt att slå oss en signal när ni behöver oss, då finns vi alltid där för er.

Så du behöver inte längre vara rädd för din revisor. Vår kvalitetsstämpel skapar trovärdighet gentemot kreditgivare, leverantörer, aktieägare, myndigheter och kunder. Målet för våra revisorer är att alltid leverera med korta ledtider, inte presentera några chockfakturor, hålla en tät kontakt och vara tillgängliga. 


Låter det intressant? se vidare under kontakt för att komma i kontakt till någon av våra revisorer.