REVISION FAST PÅ ETT ENKELT SÄTT

Revisionsberättelsen är en kvalitetsstämpel för ditt företag. Komplex att förstå men vi gör det enkelt och effektivt för dig och dina medarbetare.

Hur jobbar vi med revision

Vi skulle kunna trötta ut dig och beskriva att vi följer ISA, Revisorslagen, ABL, god revisionssed och resterande komplexa regelverk. Fast vi gör det ju enkelt, så:

Revisionsverksamheten på FinEasity följer branschens högt ställda krav för att du som kund ska känna dig trygg med resultatet. Vi använder marknadens mest moderna verktyg för att göra det effektivt. Det enda vi behöver från dig är ert bokslut så som det är upprättat – resten löser vi längs vägen.

Samarbetet börjar redan innan era böcker stängs och vi håller en löpande kontakt året runt för att undvika överraskningar. Så som det borde vara helt enkelt.

Funderar du över arvodet? Hos oss behöver du inte fundera – det blir inga överraskningar i fakturan.  Gå in på vår förstasida och räkna ut vad en revision kostar för er.

Vem måste ha revisor?

Revisorskravet är lagstyrt och enligt lagen ska alla ekonomiska föreningar och aktiebolag ha en revisor om 2 av 3 nedanstående kriterier detta är uppfyllda under de två senaste räkenskapsåren:

1. fler än 3 anställda (i medeltal)
2. mer än 1,5 miljoner kronor i balansomslutning
3. mer än 3 miljoner kronor i nettoomsättning

I vissa fall behöver vi också lämna särskilda intyg till myndigheter för att ni ska kunna ansöka om bidrag eller få vissa tillstånd.

...

Varför oss?

Vår revision är så mycket mer än revisionsberättelsen.

Det börjar redan vid valet av revisor. Vi tar hand om hela omregistreringen och det enda ni behöver är att signera med ert mobila bank-ID. Inga handskrivna signaturer, väntan på snigelpost och frågor på sådant som ingen har koll på.

Vi skickar inte ut några kravlistor skrivna på ett språk som bara de långt-bort-i-stan känner till. Med oss som revisorer räcker det att ni levererar ett fullgott bokslut för att vi ska kunna sätta igång vårt arbete. Våra medarbetare är insatta i marknadens vanligaste redovisningssystem och kan oftast själva inhämta informationen som behövs.

Kontakten är löpande och året runt. Vi tror på en proaktiv kontakt och målet är att ha en tillräckligt bekväm relation för att fungera som ert bollplank kring frågor och funderingar om er verksamhet. Tillsammans kan vi lyfta fram både era möjligheter och risker och löpande hålla kontakten, inte enbart när bokslutet landar hos oss.  Det ska vara enkelt att slå oss en signal när ni behöver oss, då finns vi alltid där för er.

Så du behöver inte längre vara rädd för din revisor.

Vår kvalitetsstämpel skapar trovärdighet gentemot kreditgivare, leverantörer, aktieägare, myndigheter och kunder. Målet för våra revisorer är att alltid leverera med korta ledtider, inte presentera några chockfakturor, hålla en tät kontakt och vara tillgängliga.

Låter det intressant? se vidare under kontakt för att komma i kontakt till någon av våra revisorer.

...

Det bästa av två världar

Våra medarbetare kommer alla från branschens största aktörer och har jobbat med en bred skara av kunder; allt från små ägarledda företag till de absolut största börsnoterade. Att leverera på ett lyhört sätt och med absolut högsta kvalitét är ingjutna i vårt DNA.

Vad vi alla saknade var dock en agil arbetsmiljö, hög tillgänglighet för små och medelstora företag och ett mer familjärt arbetssätt. Dessutom drivs vi alla av den gamla klyschan “keep it simple”.

Med det sagt håller våra medarbetare på FinEasity en hög kvalitet i leveransen samtidigt som den är lättillgänglig, avväpnande och enkel att förstå.

Låt oss bli och förbli dina revisorer.

MÖT VÅRA MEDARBETARE

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Kontakta oss för offert