REDOVISNING UTIFRÅN DINA BEHOV

Redovisning kan för många företagare förknippas med något nödvändigt ont som bara måste göras och tar tiden från kärnverksamheten. Med FinEasity som din partner inom redovisning och ekonomihantering kan du frigöra tid och resurser som kan användas till annat. 

Hur vi jobbar med redovisning

Frågan är hur mycket tid du vill få över till annat?

FinEasity erbjuder ett stort utbud av olika administrativa tjänster, allt ifrån uppstart av bolag till att avsluta/sälja/likvidera bolag och allt däremellan så som att upprätta en deklaration, årsredovisning till att sköta all löpande bokföring.

Vi jobbar alltid i nära kontakt med dig och strävar alltid att bygga en långsiktig relation, helst hela företagets livslängd. På så sätt lär vi känna din verksamhet på djupet, det blir mindre krångel och dumma frågor som du redan förklarat hundra gånger. Allt för att hålla det effektivt och prisvärt för er.

Vi tar gärna tag i den samlade redovisningen, i alla fall dem bitarna du inte vill ta på dig själv. Vi förenklar för dig, du kan lägga tid och lust där du gör bäst nytta och samtidigt sova gott på natten och veta att allt är i sin ordning. Din fokus hamnar istället på kärnverksamheten.

Eftersom vi arbetar digitalt kan vi anpassa oss efter er och tjänsterna kan utföras både i våra egna lokaler som hos ute hos er. Tillsammans med er kan vi skräddarsy den bästa lösningen.

VAD KOSTAR DET?

Funderar du över arvodet? Hos oss behöver du inte fundera – det blir inga överraskningar i fakturan.  Scrolla upp och räkna ut vad kostar just ert företag.

Exempel på tjänster vi erbjuder

Löpande Bokföring
Bokslut
Årsredovisning
Kundfakturering
Lönehantering
Moms- och skattedeklarationer
Leverantörsfakturahantering
Månadsrapportering
Redovisningstjänster
Hjälp med uppstart

Hör av dig till oss så ordnar vi ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera mer! 

MÖT VÅRA MEDARBETARE

MÖT VÅRA MEDARBETARE