Våra medarbetare
Ben Heidari
Grundare och auktoriserad revisor
medlem i FAR

ben.heidari@fineasity.se
0736-27 10 84

"Älskar att se förbättringar i organisationer och hos människor. Brinner för effektivisering och drivs av min nyfikenhet."
Frank Bjuvling
Auktoriserad redovisningskonsult 

frank.bjuvling@fineasity.se
0766-97 26 11

"Med min skicklighet inom redovisning, skatt och rådgivning, samt ett omfattande nätverk i Halland och Göteborgsområdet, är jag inte bara en expert inom branschen, utan en kraft att räkna med när det kommer till att identifiera förbättringsmöjligheter i processer, riskhantering och juridiska frågor. Jag är en förespråkare för framsteg och framgång för företag i alla storlekar och branscher."
Nalan Bela
Kontorschef & Redovisningskonsult

nalan.bela@fineasity.se
0700-92 04 75

"Med mig som redovisningskonsult handlar inte ekonomi bara om att summera siffror, det handlar även om att addera ärlighet till varje ekvation, multiplicera ambition för framsteg  och dividera glädje för att skapa en positiv summa för både dig som företagare och mig som konsult."
Daniela Nikolic
Redovisningskonsult

daniela.nikolic@fineasity.se
0769- 00 33 00

"Serviceinriktad och lyhörd och drivs av att skapa värde för alla våra kunder. Mångårig erfarenhet som redovisningskonsult."
Gustav Westman
Revisor

gustav.westman@fineasity.se
0700-92 04 74

"Med flerårig erfarenhet inom revisionsbranschen har jag utvecklat omfattande kompetens inom olika sektorer och företagsstorlekar. Drivkraften bakom mitt arbete är djup nyfikenhet och starkt engagemang för att överträffa kunders förväntningar. Målet är att skapa starka och långsiktiga relationer samt bidra till klienters framgång genom högkvalitativa tjänster."
Jens Lundholm
Revisor
 
jens.lundholm@fineasity.se
0768- 17 10 99

"Jag granskar företagets ekonomi med omsorg och skapar klarhet i siffrorna. Genom att säkerställa att allt står rätt till, bidrar jag till en trygg och pålitlig ekonomisk grund för företag och intressenter."


  


Nina Dimitrijevic
Revisor

nina.dimitrijevic@fineasity.se
0738-68 26 36

"Jag strävar efter att fortsätta förbättra min kompetens och hålla mig uppdaterad med de senaste utvecklingarna inom revisorsyrket och regelverket för att säkerställa att jag kan erbjuda den bästa möjliga rådgivningen och stödet till mina klienter."
Peter Jönsson
Redovisningskonsult

peter.jonsson@fineasity.se
0766-97 02 47

"Redovisningskonsult som guidar dig genom det ekonomiska med optimism och hjälpsamhet. Jag har en bred erfarenhet med redovisningskunder i många olika branscher, alltifrån det marina till mera landbaserade företag."

  


Labinot Popova
Redovisningskonsult

labinot.popova@fineasity.se
0735-59 28 40

"Jag är inte bara en redovisningskonsult, utan en flexibel problemlösare med kunden i fokus. Genom att kombinera expertis med kreativitet skapar jag skräddarsydda lösningar för din verksamhet."
Axel Hammarén
Redovisningskonsult

axel.hammaren@fineasity.se
0765-29 58 27

"Älskar utmaningar och löser problem med struktur, flexibilitet och inte minst med ett leende på läpparna - oavsett om det är på jobbet, i ett kallbad eller en maratonsatsning. Som konsult är jag tillgänglig, kompetent och effektiviserar mer än gärna!"

  


Anette Runestam
Redovisningskonsult

anette.runestam@fineasity.se
0346-75 13 34

"Ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar utmaningar. Har mångårig erfarenhet av administration."
Monica Budini
Redovisningskonsult

monica.budini@fineasity.se
0346-75 13 34

"Med min positiva inställning och min mångåriga erfarenhet hjälper jag dig gärna med ekonomin i ditt företag."
Eva Vahl
Redovisningskonsult

eva.vahl@fineasity.se
0346-75 13 34

"Jag tycker om utmaningen i redovisningsbraschen. Jag har erfarenhet av flera olika branscher."
Anna Nilsson
Redovisningskonsult

anna.nilsson@fineasity.se