Fineasity

Rådgivning

Hur vi jobbar med rådgivning

Kanske ska ni bilda ett nytt aktiebolag – har ni i så fall funderat över aktieägaravtalet, finansieringen eller likviditeten? Ni kanske står inför ett bolagsförvärv och vill lugna sinnet med en second opinion på värderingen och hur ni ska tänka kring denna.

Är bolaget i en utvecklingsfas och står inför tuffa utmaningar kan vi tillsammans upprätta en analys och strategi över hur du ska förbättra verksamheten. Skulle du hamna i en kontrollbalans-situation kan vi med även hjälpa er med det.

Eller funderar ni över K-regelverken och vad som passar er bäst? Vi har tillgång till experterna för att ni ska kunna göra ett tryggt val.
Vi är dessutom duktiga på att kartlägga vad som saknas för att ni ska kunna ta nästa steg på er företagsresa – vi börjar alla nya samarbeten med en nulägesanalys. Denna ska ses i ljuset av er vision och riktning. Ifall ni inte vet vart ni är på väg – så kan vi omöjligt hjälpa er dit – så det handlar om att tillsammans skapa riktning och att göra den fortsatta resan tillsammans till ett roligt och strukturerat äventyr!