2021 12 23

Fineasity expanderar med nya kontor

Fineasity expanderar och förvärvar Diplomator och blir 12 anställda, vilket innebär ett gediget helhetserbjudande inom rådgivning, redovisning och revision från Malmö i söder till Göteborg i norr!

Förvärvet av Diplomator är ett viktigt steg på vår fortsatta tillväxtresa, där vi breddar vårt tjänsteutbud och geografiska närvaro, till att inkludera en omfattande redovisningsverksamhet i Falkenberg och Halmstad.

Diplomator har under åren byggt upp en gedigen redovisningsverksamhet med ett riktigt bra och härligt team och en intressant kundportfölj i sydvästra Sverige. En stor eloge till Frank Bjuvling och teamet på Diplomator!

Tillträdet blir den 3 januari 2022 och Fineasity Väst AB, som övertar verksamheterna från Diplomator AB, Diplomator Finans AB och FM Ekonomi AB blir per detta datum ett helägt dotterföretag till Fineasity AB.

Fineasity har en tydlig digital profil samt skickliga rådgivare och revisorer, vilket kompletterar Diplomators verksamhet inom redovisning, bokslut och skatt på ett fantastiskt sätt. Tillsammans blir vi en aktör att räkna med på Västkusten. Det innebär att vi nu har kunder från Malmö i syd till Göteborg i norr.
Diplomators nuvarande ägare med Frank Bjuvling i spetsen kommer fortsätta med sina kunduppdrag och frigöra än mer tid till rådgivning, som skapar mervärde hos våra gemensamma kunder.

Vi är inne på en spännande resa med en vision om att förenkla och skapa mervärde för alla drivna entreprenörer där ute! Genom att växa teamet så skapar vi mer glädje, erfarenhet, kompetens och mer tid för oss att kunna lotsa er genom alla utmaningar och möjligheter som ni stöter på.I den enkla vardagen så kan det handla om att frigöra kapital till de där investeringarna på börsen, den där läckra Porsche Taycanen eller det pittoreska sommarhuset på Gotland eller varför inte en resa till Legoland med barnen eller barnbarnen. Och vet ni vad det bästa är…?

Vi har bara börjat! Att Fineasity expanderar med nytt kontor och fler anställda är stort – trots det fortsätter vi att leta efter ambitiösa och drivna medmänniskor som vill vara med och förändra revisionsbranschen, ett steg i taget.