Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
FinEasity expanderar med nya kontor - Fineasity - Revision & Redovisning
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol31/lz/ucmo6rk2fk1auz8/fineasity.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 186

23 December, 2021

FinEasity expanderar med nya kontor

FinEasity expanderar och förvärvar Diplomator och blir 12 anställda – vilket innebär ett gediget helhetserbjudande inom rådgivning, redovisning och revision

Tillväxtresa

FinEasity expanderar och förvärvar Diplomator och blir 12 anställda

– vilket innebär ett gediget helhetserbjudande inom rådgivning, redovisning och revision från Malmö i söder till Göteborg i norr!

Förvärvet av Diplomator är ett viktigt steg på vår fortsatta tillväxtresa, där vi breddar vårt tjänsteutbud och geografiska närvaro, till att inkludera en omfattande redovisningsverksamhet i Falkenberg och Halmstad.

Diplomator har under åren byggt upp en gedigen redovisningsverksamhet med ett riktigt bra och härligt team och en intressant kundportfölj i sydvästra Sverige. En stor eloge till Frank Bjuvling och teamet på Diplomator!

Tillträdet blir den 3 januari 2022 och FinEasity Väst AB, som övertar verksamheterna från Diplomator AB, Diplomator Finans AB och FM Ekonomi AB blir per detta datum ett helägt dotterföretag till FinEasity AB.

FinEasity har en tydlig digital profil samt skickliga rådgivare och revisorer, vilket kompletterar Diplomators verksamhet inom redovis

ning, bokslut och skatt på ett fantastiskt sätt. Tillsammans blir vi en aktör att räkna med på Västkusten. Det innebär att vi nu har kunder från Malmö i syd till Göteborg i norr.

Diplomators nuvarande ägare med Frank Bjuvling i spetsen kommer fortsätta med sina kunduppdrag och frigöra än mer tid till rådgivning, som skapar mervärde hos våra gemensamma kunder.

Vi är inne på en spännande resa med en vision om att förenkla och skapa mervärde för alla drivna entreprenörer där ute! Genom att växa teamet så skapar vi mer glädje, erfarenhet, kompetens och mer tid för oss att kunna lotsa er genom alla utmaningar och möjligheter som ni stöter på.I den enkla vardagen så kan det handla om att frigöra kapital till de där investeringarna på börsen, den där läckra Porsche Taycanen eller det pittoreska sommarhuset på Gotland eller varför inte en resa till Legoland med barnen eller barnbarnen.

Och vet ni vad det bästa är…?

Vi har bara börjat! Att FinEasity expanderar med nytt kontor och fler anställda är stort – trots det fortsätter vi att leta efter ambitiösa och drivna medmänniskor som vill vara med och förändra revisionsbranschen, ett steg i taget.