16 September, 2021

Den nya byrån

Det är med spänning och glädje vi lanserar vår hemsida, fineasity.se! Och som i alla nya möten, låt oss introducera

Det är med spänning och glädje vi lanserar vår hemsida, fineasity.se!

Och som i alla nya möten, låt oss introducera vår byrå.

FinEasity är en ung och nystartad fullservicebyrå med fokus på medarbetarna och kunden. Vår vision är att förenkla för företagare. Därför är våra leveranser kvalitetsdrivna och samtidigt transparenta (nåväl, så transparenta vi kan vara med hänsyn till den tystnadsplikt vi går under). Det innebär tydliga priser, enkla förberedelselistor, pedagogiska möten och bäst av allt: tips och råd längs vägen som lyfter dig och ditt företag – så som det borde vara helt enkelt.

Medarbetarlöftet på FinEasity är att du får lov att vara dig själv. Introvert, extrovert, ambivert? Alla har en plats och är välkomna – vi vill bryta mark i branschen. För att vara genuina i kundmötet och leveransen måste vi få lov att vara genuina på arbetsplatsen. Det kan handla om allt från arbetstider till förväntningar på personlighet till klädkod. Vare sig du vill bära slips eller t-shirt, snicksnacka eller sitta med hörlurar på pauserna, ta plats eller observera på personalmötet.. ja hos oss finns din plats. Under den närmsta perioden kommer vi publicera mer om hur vi tänker kring vårt löfte att få vara sig själv.

Så vad gör vi då?

Den enkla förklaringen är att vi löser alla dina behov som kan förknippas med revision, redovisning, rådgivning och skatt. Låt oss i vår sanna anda hålla det enkelt och stanna där för tillfället. Klicka in på sidan vad vi gör och läs mer, vetja!

Med vår introduktion ute ur vägen hade vi gärna hört mer om dig och dig företag. Ring oss och ta en fika eller lunch så vi får en chans att visa dig hur det borde vara! Du når oss på hej@fineasity.se eller slå en signal till mig på 0736-271084

 

Ben Heidari
Grundare och auktoriserad revisor